Каталог

Кисневий порошок, як використовувати

Категорії

* Машинне прання
Кисневий порошок (перкарбонат натрію) можна застосовувати замість звичайного порошку. Для цього просто у відсік для порошку насипте 1-2 столові ложки порошку. Прати при температурі 60-90 градусів.

Або, перед пранням, залийте 1-2 столові ложки порошку кисневого 1 літром окропу, коли пройде реакція, трохи остудіть і вилийте розчин в машинку. Звичайний порошок можна не додавати. Якщо Ви любите, щоб білизна пахла, додайте ковпачок улюбленого кондиціонера для білизни.

Пропорція використання: на 1 кг білизни – 1 столова ложка кисневого порошку.

* Ручне прання та замочування
3-4 столові ложки залити 1л окропу, почнеться реакція (шипіння), бажано брати посуд у 3-5 разів більше, оскільки може вибігти з ємності.
Поки шипить, білизну не замочувати, хвилин п'ять треба почекати. Оскільки почне утворюватися піна та почне тікати їхні миски.
Можна замочувати в гарячій воді (рушники, постільна білизна, лляні та бавовняні тканини), на кілька годин залишити. Потім можна просто або прополоскати руками, або покласти в машину на програму полоскання і віджимання, звичайний порошок можна не додавати

* Виведення плям для звичайних тканин
Біла білизна стане біліша, а кольорова набуде насиченого кольору. Після прання ніякого запаху тільки аромат повітря на чистих речах.

Достатньо 1-3 столові ложки порошку залити 1 л окропу, опустити білизну з плямою в гарячий розчин. Залишити на кілька годин. Потім можна прополоскати або в машині, або руками.
Якщо залишилися незначні плями, можна на короткому пранні дістати в машині, додавши пару ложок кисневого відбілювача.

Пропорція використання: на 1 кг білизни – 1 столова ложка кисневого порошку

* Виведення плям для делікатних тканин
Будь-які плями органічного походження можна вивести за допомогою кисневого порошку.

Візьміть 1-2 ложки порошку та залийте 1 літром окропу. Остудіть до потрібної температури і потім опускайте речі. Замочіть на кілька годин, потім прополощіть.

Залежно від рівня забруднення кількість порошку можна збільшити на 1-2 ложки. Улюблені речі придбають нове життя без набридливих плям та жиру.

* Чищення килимів та м'яких меблів
Розвести 4-5 ложок літром окропу, гарячим розчином обробити поверхню. Щоб уникнути білих розлучень, потім просто змити чистою водою.

* Чищення посуду
Розвести 4-5 ложок на 1 літр окропу. Розчином можна чистити нагар, наліт, жир, кахельну плитку, фільтри для витяжки. Щодо фільтрів, їх потрібно замочити на пару годин і перевіряти, щоб сітка не потемніла, коли побачите, що кіптяви не залишилося, просто змийте водою.

* Миття посуду в посудомийній машині
Хочете почути приємний скрип чистого посуду та побачити ідеальну чистоту? Додайте кисневий порошок до посудомийної машини: 1 столову ложку + пів чайної ложки лимонної кислоти. Посуд ідеально відмивається. Кисневий порошок у парі з лимонною кислотою відмиває посуд до блиску.

КИСНЕВИЙ ПОРОШОК СКЛАД: 100% КОНЦЕНТРАТ ПЕРКАРБОНАТ НАТРІЮ
Склад кисневого порошку: 100% концентрований гранульований перкарбонат натрію. Формула перкарбонату натрію Na2CO3 1,5H2O2 – робоча температура від 60°C. При взаємодії з гарячою водою починає проходити реакція, гранули розчиняються, починає відбуватися активація розчину.

Реакція кисневого відбілювача відбувається при контакті з гарячою водою. Тому його потрібно спочатку розвести окропом, а потім підбирати потрібну температуру застосування залежно від виду використання.

Склад перкарбонату натрію/кисневого відбілювача: активний кисень та карбонат натрію (сода кальцинована). Вміст активного кисню 13,7%. За рахунок високого вмісту активного кисню відбувається ефективне очищення будь-яких забруднень.

!Заборонено застосування!
* Для шкіряних виробів, мембранних тканин, алюмінієвих виробів, полірованих та лакованих поверхонь не рекомендується застосування.

* Вовняні речі, речі з прикрасами, намистинками можна прати в теплому розчині. Речі, які можуть линяти, прати лише у теплому розчині.

Порада для новачків
Для першої проби, зробіть розчин у глибокому посуді та опустіть кухонний рушник. Його навіть можна опустити, коли розчин пошипів пару хвилин, при цьому експерименті посуд краще поставити в раковину для зливу води. Якщо перебігатиме, то хоч не на підлогу. Потім дайте постояти годину-дві, потім виполощіть. Після проби, Ви вже бачитимете як перкарбонат працює і скільки достатньо для кожного виду застосування.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*